top of page
Over mij

​Als moeder van twee kinderen waarbij de oudste (extreem) prematuur is geboren en er bij de jongste sprake was van een zeer stressvolle zwangerschap, weet ik hoe het is om niet direct het 'roze wolk' gevoel te ervaren. De periode na mijn eerste bevalling was hectisch, druk, vol zorgen en adrenaline. Een voor mij nieuwe wereld die in niets leek op het beeld dat ik gevormd had van een kraamtijd. Na mijn tweede zwangerschap kwam nog een keer het besef hoe anders het allemaal geweest was die eerste keer en hoe fijn een kraamtijd thuis ook kan zijn. 

 

Door mijn eigen ervaring kwam ik in aanraking met verhalen van andere ouders waarbij de zwangerschap, bevalling of kraamtijd niet verlopen was zoals ze van tevoren hadden gedacht. Voor een deel met psychologische klachten (veelal trauma- en angstklachten) als gevolg. Met regelmaat werd aangegeven dat er weinig aansluiting werd ervaren bij de zoektocht naar passende hulp.

 

Hieruit is Psychologenpraktijk Adempauze ontstaan. Na alle hectiek, drukte en zorgen een moment van pauze om op adem te komen en voor jezelf te zorgen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als orthopedagoog en vanaf 2019 ben ik daarnaast BIG geregistreerd GZ-psycholoog. Daarnaast ben ik EMDR-therapeut geregistreerd bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen met allerhande klachten, diverse en complexe problematiek. Mijn kracht als therapeut is om te werken vanuit verbinding en compassie met een creatieve insteek. 

DSC_7652.jpg
bottom of page