top of page
Aanmelden

Let op er is een beperkte aanmeldstop van toepassing:

Vanwege een beperkt toegewezen zorgkostenplafond door VGZ, CZ en Zilveren Kruis kan de praktijk in 2023 helaas geen mensen meer aannemen die verzekerd zijn bij deze verzekeraars en de labels die hier onder vallen. Excuses voor het ongemak!

Op deze website kan je zien onder welk concern jouw verzekeraar valt. Moet je door de beperkte aanmeldstop langer wachten, neem dan contact op met zorgbemiddeling. Op deze website kan je het telefoonnummer terugvinden. Belangrijk om bij zorgbemiddeling aan te geven dat Psychologenpraktijk Adempauze is aangesloten bij Vicino-NHN en de reden van de langere wachttijd de beperkt toegewezen zorgkostenplafonds zijn.

 

Om je aanmelding bij Psychologenpraktijk Adempauze zo soepel mogelijk te laten verlopen, kun je onderstaand formulier in vullen en verzenden. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. De velden met * zijn verplicht. Jouw informatie zal vertrouwelijk worden behandeld. Aan het invullen van dit formulier kun je geen rechten ontlenen.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding heb je een juiste verwijsbrief van de huisarts nodig, met daarin minimaal vermeld de AGB code van de huisarts en dat het gaat om een traject in de Basis GGZ.

bottom of page